Proleće u oktobru: Sunčano i toplo do 18 stepeni

Izvor: Glas javnosti, 01.Nov.2011, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće u oktobru: Sunčano i toplo do 18 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će u utorak, nakon hladnog jutra, biti pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab vetar i sa najvišom temperaturom od 14 do 18 stepeni.

Prema prognozi meteorologa, ujutru mestimično slab mraz i magla, koja će se po kotlinama zadržati i tokom prepodneva, a tokom dana pretežno sunčano i u većini mesta toplo za ovo doba godine.

Vetar slab promenljiv, minimalna temperatura od -4 do 4, a maksimalna od 14 do 18, u mestima sa dužim zadržavanjem magle oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 10 stepeni.

U Beogradu se očekuje hladno jutro, u nižim delovima grada maglovito.

Tokom dana pretezno sunčano i toplo. Vetar slab promenljiv. Minimalna temperatura od jedan do četiri, maksimalna oko 16 stepeni.

Tokom narednih sedam dana očekuje se pretežno sunčano i toplo s maksimalnom temperaturom iznad proseka za ovo doba godine.

Samo se u jutarnjim satima po pojedinim kotlinama jugozapadne i južne Srbije očekuje pojava magle i slabog mraza.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.