Izvor: Blic, 12.Dec.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupačka Hitna služba dobila terensko vozilo

Za potrebe Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja kupljeno je novo terensko sanitetsko vozilo čija je vrednost oko 17. 000 evra.

Lokalna samouprava obezbedila je million dinara, a deo novca  Dom zdravlja.

Zaposleni u Službi hitne pomoći, koja ima pet sanitetskih vozila, dnevno na terenu zbrinu  10 do 15 bolesnika,a lekari u ambulanti pregledaju 50 do 60 pacijenata. Nadležni u Domu zdravlja podsećaju da će ovih dana biti realizovan i projekat upošljavanja gerentodomaćica koje će obilaziti stare i bolesne.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle više decenija rekonstruisana 8 od 16 toaleta

Izvor: juGmedia, 12.Dec.2016

VLASOTINCE – U vlasotinačkom Domu zdravlja završena je rekonstrukcija 8 od 16 toaleta u velikoj zgradi ove ustanove, koji su bili u lošem stanju jer se decenijama nisu popravljali...Ukupna vrednost radova je 800.000 dinara, od čega su 500.000 finansirali lokalna samouprava i Dom zdravlja, a 300.000...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.