Program 15. jubilarne PRO.PR konferencije!

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Feb.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program 15. jubilarne PRO.PR konferencije!

PRO PR konferencija ove godine obeležava 15. jubilarno izdanje koje će se održati od 6. do 9. aprila u Termama Tuhelj. Kao i svake godine do sada, konferencija nudi bogat program ispunjen predavanjima stručnjaka iz područja odnosa s javnošću i komunikacijama, tako da nam jubilarno izdanje donosi 14 predavanja, tri panel diskusije i jednosatnu edukaciju o digitalnim komunikacijama. Prijave za konferenciju su još u toku.
U periodu od 15. februara do 15. marta cena pune kotizacije iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << 555€, a u periodu od 15. marta do 3. aprila iznosi 595€. Učesnici mogu iskoristiti i mogućnost prijave za jednodnevnu kotizaciju, koja s uključenim ručkom iznosi 130€. Cena pune kotizacije za sva tri dana uključuje hotelski smještaj, učestvovanje na svim predavanjima, panel diskusijama, digitalnom satu, dodeli priznanja PRO PR Awards i gala večeri. Uz navedeno, biće organizovan i prevoz do Muzeja krapinskih neandertalaca te poseta muzeju „Staro selo Kumrovec“.

Prvi dan, na konferenciji će predavati Hrvoje Glasnović, direktor digitalnih komunikacija u Agrokoru, koji će prikazati mogućnosti digitalnih komunikacija. Predavanje o vremenima promene u odnosima s javnošću, će održati Peter N. Thier, direktor korporativnih komunikacija Austria Airlinesa. Katarina Klemenc, direktorica korporativnih komunikacija u Novartisu, govorit će o prilikama i izazovima komunikacije u farmaceutskoj industriji. Jedan od predavača bit će i John Shield, direktor komunikacija BBC-a. Predavanje na temu stanja i kretanja industrije odnosa s javnošću na globalnoj razini održat će Francis Ingham, glavni direktor PRCA-e (Public Relations & Communication Association) i izvršni direktor ICCO-e (International Communication Consultancy Organization). Microsoftov voditelj komunikacija za Hrvatsku i BiH, Goran Pivarski prezentovaće na koji način ojačati edukacijski sustav s digitalnim veštinama. Panel diskusija koja slijedi je na temu brendiranja i odnosa s javnošću na kojoj će učestvovati stručnjaci poznatih brendova poput pivovare Laško, Carnexa i Bimala. Nakon toga, sledi organizovano druženje i poseeta Muzeju krapinskih neandertalaca.

Drugi dan konferencije započeće prezentacijom Jelene Šarenac, direktorice korporativnih komunikacija u Henkelu, koja će govoriti o njihovoj održivoj strategiji do 2030. Predavat će i Bryson Thornton, komunikacijski stručnjak i direktor regionalnog komunikacijskog odbora za Istočnu Europu, Bliski Istok i Afriku. Druga panel diskusija će biti na temu uspona populizma. O izazovima jugoistočne Europe i EU-a u javnoj diplomaciji govorit će Christian Spahr, direktor medijskog programa za jugoistočnu Europu u Konrad –Adenauer- Stiftung (KAS). U popodnevnim satima, slijedi izlet do muzeja „Staro selo Kumrovec“. U večernjim satima će biti PRO PR Awards dodela nagrada i gala večera.

Zadnji dan konferencije, Alexander Dourchev, osnivač All Channels Communication Group-e Bugarska, predavat će o temi „Život nakon Start-upa: upravljati, rasti i preživjeti na komunikacijskom tržištu“. Treća i poslednja panel diskusija konferencije će biti na temu komunikacije u javnoj administraciji.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.