Produžen rok za podnošenje prijava za obavezujuće ponude u Fazi 2 koncesije „Nikole Tesle“

Izvor: TangoSix.rs, 02.Okt.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za podnošenje prijava za obavezujuće ponude u Fazi 2 koncesije „Nikole Tesle“

Novi rok za podnošenje prijava za obavezujuće ponude u Fazi 2 koncesije „Nikole Tesle“ produžen je do 23. novembra ove godine, stoji u obaveštenju beogradskog aerodroma.
Kako navode, novi rok za dostavljanje konačne verzije nacrta Ugovora o koncesiji ponuđačima kvalifikovanim za Fazu 2 od strane Javnog tela je 23. oktobar ove godine.
Prema obaveštenju, Uputstvom za ponuđače za Fazu 2 predviđeno je da Javno telo i ponuđači kvalifikovani >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << za tu fazu imaju dva kruga sastanaka u svrhu dobijanja najboljih ponuda i i postizanja najpovoljnijih uslova:
– Javno telo je, nakon sagledavanja svih primljenih komentara na Ugovor o koncesiji od strane kvalifikacionih podnosilaca prijave Faze 2, na zahtev kvalifikovanih podnosilaca prijave za Fazu 2 i na preporuku Savetnika, odlučilo da produži rok za dostavljanje obavezujuće ponude. –
Ostali elementi Javnog poziva od 10. februara ostaju nepromenjeni.
Rok za podnošenje obavezujućih ponuda prethodno je već produžavan dva puta. Inicijalni rok bio je određen za 3. septembar ove godine, te je u međuvremenu odložen za 23. oktobar.

The post Produžen rok za podnošenje prijava za obavezujuće ponude u Fazi 2 koncesije „Nikole Tesle“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.