Izvor: TangoSix.rs, 13.Apr.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za koncesiju „Nikole Tesle“

Vlada Srbije produžila je rok za davanje neobavezujućih ponuda za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla do 24. aprila, stoji u oglasu objavljenom u dnevnom listu „Politika“.
Kao razlog za produžetak roka navodi se:
– Budući da je 7. februara 2017. rok za podnošenje prijava za učešće u postupku produžen za dodatnih 13 dana (sa 25. februara na 10. mart), samim tim je za isti period odložen datum dostavljanja konkursne dokumentacije za fazu 1. U tom smislu, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << bi učesnici u fazi 1 imali dovoljno vremena da analiziraju konkursnu dokumentaciju i podnesu odgovarajuće neobavezujuće ponude, rok za njihovo podnošenje je produžen za isti vremenski period. –
Kraći rok za odlučivanje o ponuđačima koji ulaze u fazu 2 – Kako bi se izbeglo da se, usled navedenih produženja, ukupno trajanje postupka neograničeno produžava, odlučeno je da se skrati rok za donošenje odluke o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2, kao i rok za pregledanje i ocenu obavezujućih ponuda od strane Javnog tela. – stoji u oglasu.
Novi rok za donošenje odluke o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 je deset kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda. U ovom slučaju to će biti 4. maj.
Novi rok za predlaganje i ocenu obavezujućih ponuda od strane Javnog tela je dvadeset kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda. U ovom slučaju to je 14. maj.
Rok za podnošenje obavezujućih ponuda ostaje nepromenjen, odnosno 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 na internet stranici Aerodroma „Nikola Tesla“ i Portala javnih nabavi, stoji u obaveštenju.
Ostali elementi javnog poziva od 10. februara ostaju nepromenjeni.
Podsetimo, prema podacima od 15. marta, 25 kompanija priprema neobavezujuću ponudu za koncesiju „Nikole Tesle“. Mediji su pre toga objavili spisak 27  zainteresovanih kompanija za koncesiju „Nikole Tesle“.

The post Produžen rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za koncesiju „Nikole Tesle“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.