Prodaje se vila na ekskluzivnom ostrvu milijardera

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Maj.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se vila na ekskluzivnom ostrvu milijardera

Ostrvo milijardera, odnosno Bilionaire Bunker privatno je ostrvo na kojem žive samo 42 osobe i koje ima 34 kuće.
Reč je o Indian Kriku smeštenom u Briskejn zalivu u Majamiju, a neki od njegovih stanovnika su supermodel Adriana Lima, pevač Hulio Iglesias i investitor Karl Ikan.
Ovo ostrvo čuva 13-člana policija, a svaka kuća se nalazi u prvom redu do mora kako bi svi stanovnici mogli da uživaju u prelepom pogledu, piše Novac.hr.
Centar ima i teren za golf, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << kantri klub, a kuće se retko pojavljuju na tržištu. Međutim, upravo se jedna prodaje i to za 24 miliona dolara.
Iako je reč o velikom iznosu, sam izgled kuće ga opravdava. Samo dvorište te vile od osam spavaćih soba, 10 kupatila i teretane podseća na odmaralište, a ne na dom. A cela kuća proteže se na 3.000 metara kvadratnih.

Izvor: Novac.hr
Foto: Printscreen/YouTube

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.