Izvor: B92, 16.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem struje daleko od rešenja

Kosovo Polje -- Marek Antoni Novicki kaže da su meštani Batusa suočeni sa "humanitarnom i društvenom krizom".

Kosovski ombudsman je, posle razgovora sa predsednikom opštine Kosovo Polje, u kojoj se nalazi Batuse, Skenderom Zogajem, izjavio da je problem meštana Batusa "još daleko od rešenja", navodi se u saopštenju kancelarije kosovskog ombudsmana.

Novicki je tokom sastanka kazao da je zabrinut zbog nedavnog sukoba meštana Batusa i pripadnika Kosovske policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službe koji su obezbeđivali radnike Kosovske energetske korporacije tokom akcije zavarivajna vrata na seoskoj trafostanici.

"Očajnički je potrebno napraviti plan, koji bi dozvolio ljudima sa tog područja da budu uvršteni u sistem dostave električne energije i sistem plačanja", zajednički je stav Novickog i Zogaja. Kosovski ombudsman je u razgovoru sa Zogajem želo da sazna koje korake preduzimaju čelnici te opštine da reše problem u tom srpskom selu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.