Priznanje vozaču „Komunalca“

Izvor: Blic, 13.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje vozaču „Komunalca“

MAJDANPEK - Na predlog 20 stanara iz Šaške ulice u Majdanpeku, Nebojša Radosavljević (46), vozač kamiona za odvoženje smeća u JKP „Komunalac", našao se na listi ovogodišnjih dobitnika nagrade „12. septembar", najvišeg priznanja opštine Majdanpek koje mu je juče dodeljeno uz novčanu nagradu od 10.000 dinara.

- Nagrada me je iznenadila i obradovala, jer je stigla posle četvrt veka rada, na predlog mojih sugrađana - rekao je vidno uzbuđen Nebojša Radosavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Godinama već Nebojša svoj posao radi kvalitetno i u interesu grada, brinući istovremeno o vozilu koje mu je povereno, ali i o potrebama grada i građana, uvek spreman da pomogne i svaki problem reši na najbolji način - naveli su stanari Šaške u predlogu da se Nebojši dodeli priznanje.

- Drago mi je da je primećeno da moje kolege i ja, svaki put kada možemo želimo da pomognemo našim sugrađanima i korisnicima usluga, da nam nije teško da pomerimo vozilo, da ponesemo kesu, džak, kutiju posebno najstarijim sugrađanima, ali i da s njima popričamo kao stari poznanici i prijatelji. Tu smo i da istrpimo kritike onih koje smo bukom probudili - ispričao je Nebojša.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.