Izvor: TangoSix.rs, 03.Feb.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredna komora Srbije nagradila „Nikolu Teslu“ u kategoriji velikih uslužnih preduzeća

Aerodrom Nikola Tesla dobitnik je priznanja „Najbolje iz Srbije 2016“ u kategoriji velikih uslužnih preduzeća.
Priznanja se dodeljuju nakon javnog glasanja potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za najbolje brendove, saopštila je beogradska vazdušna luka. Na svečanosti u Novom Sadu nagradu je u ime Aerodroma Nikola Tesla primio izvršni direktor Raša Ristivojević.
– Zadovoljstvo mi je da je Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi put za >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << redom dobitnik ove nagrade u oblasti velikih uslužnih preduzeća. Kao jedan od najuspešnijih aerodroma u ovom delu Evrope, sa rekordnim brojem putnika i izuzetnim finansijskim rezultatima, Aerodrom Nikola Tesla Beograd kvalitetom svoje usluge, stalnim uvođenjem noviteta i primenom najnovije tehnologije predstavlja jedinstveni primer najboljeg proizvoda iz Srbije. Dokaz za to je i sve veća popularnost beogradskog aerodroma među kompanijama i putnicima, čemu u prilog govori činjenica da smo u 2016. godini uslužili istorijskih više od 4,9 miliona putnika, a novim rekordima smo započeli i ovu godinu. – naveo je Ristivojević.
Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija 12 godina organizuje akciju u okviru koje se dodeljuju priznanja najuspešnijim robnim i korporativnim brendovima.
The post Privredna komora Srbije nagradila „Nikolu Teslu“ u kategoriji velikih uslužnih preduzeća appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Aerodrom dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije

Izvor: Kamatica.com, 03.Feb.2017

Aerodrom Nikola Tesla Beograd, drugi put za redom, dobitnik je priznanja "Najbolje iz Srbije 2016", u kategoriji velikih uslužnih preduzeća. Kako se navodi u saopštenju aerodroma, Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija već 12 godina organizuje akciju...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.