Pripreme za metro

Izvor: S media, 04.Dec.2010, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za metro

Potpredsednik vlade Božidar Djelić potvrdio je danas da je sa Francuskom postignut dogovor o donaciji od tri miliona evra za izradu studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa.

"Narednih nekoliko meseci ekspreti iz Srbije i Francuske zajedno će raditi na izradi ove studije izvodljivosti koja će omogućiti da se realizuje projekat na koji Beogradjani i Srbija čekaju već decenijama", kazao je Djelić.

On je rekao da je izrada studije izvodljivosti samo prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << korak u izgradnji beogradskog metroa jer se za godinu dana očekuje i potpisivanje ugovora o nekomercijalnim kreditima kojim će se obezbediti nabavka lokomotiva za metro.

Djelić je napomeno da će ti krediti biti u iznosu od nekoliko desetina miliona evra.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska donirala tri miliona evra za studiju izvodljivosti metroa

Izvor: Politika, 04.Dec.2010

Potpredsednik vlade Božidar Đelić potvrdio je danas da je sa Francuskom postignut dogovor o donaciji od tri miliona evra za izradu studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa...„Narednih nekoliko meseci ekspreti iz Srbije i Francuske zajedno će raditi na izradi ove studije izvodljivosti...

Nastavak na Politika...

Francuska daje tri miliona evra za izgradnju metroa

Izvor: Blic, 04.Dec.2010

Potpredsednik vlade za evropske integracije Božidar Đelić izjavio je da je postignut dogovor o donaciji francuske vlade u iznosu od tri miliona evra za Studiju izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa...Đelić je na beogradskom aerodromu novinarima rekao da će u narednom periodu na toj studiji...

Nastavak na Blic...

Francuska pomaže izgradnju metroa u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Dec.2010

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) - Potpredsednik vlade Božidar Đelić potvrdio je u subotu da je sa Francuskom postignut dogovor o donaciji od tri miliona evra za izradu studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

ĐELIĆ: FRANCUSKA-TRI MILIONA EVRA ZA STUDIJU IZVODLJIVOSTI

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010

BEOGRAD- Potpredsednik vlade Božidar Đelić potvrdio je da je sa Francuskom postignut dogovor o donaciji od tri miliona evra za izradu studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa...- Narednih nekoliko meseci ekspreti iz Srbije i Francuske zajedno će raditi na izradi ove studije izvodljivosti...

Nastavak na Kurir...

Francuska daje tri miliona evra za studiju izvodivosti metroa

Izvor: EMportal, 04.Dec.2010

Vicepremijer Božidar Đelić potvrdio da je s Francuskom postignut dogovor o donaciji od tri miliona evra za izradu studije izvodivosti za gradnju beogradskog metroa.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.