Priprema za hladne dane

Izvor: Blic, 01.Okt.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priprema za hladne dane

Jesen je već počela, a sa njom su došli i hladni dani. Ukoliko se niste pripremili za hladno vreme, na Internet prodavnici NonStopShop.rs možete naći proizvode po povoljnim cenama koji će vam promenu godišnjih doba učiniti prijatnijom.

Šišač za džempere

U okviru oktobarske akcije NonStopShop.rs je svojim posetiocima pripremio pregršt zanimljivih i korisnih proizvoda:

1. Šišač za džempere Clatronic MC 3240 efikasno uklanja gromuljice sa ućebanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << džempera, kaputa i ćebadi po akcijskoj ceni od 229 dinara.

2. Grejač stopala Beurer FW20 - Električni grejač u obliku duple čizme sa mogućnosti regulacije temperature. Ubacite smrznuta stopala u čizmu, podesite željenu temperaturu i opustite se uz blaženi osećaj toplote koji dolazi sa vaših nogu. Akcijska cena 2.990 din.

3. TurboFan grejalica ARDES AR461 - Električna grejalica sa funkcijom duvanja i mogućnošću montaže na zid. Cena: 3.333 din

4. Pojas za leđa od vune - Jedan od najboljih starinskih načina za

ublažavanje bola i ukočenosti u leđima je obloga od čiste vune. Uz

pomoć pojasa za leđa od vune vaša leđa će biti zaštićena tokom hladnih

dana. Cena: 2.332 din

5. Anticelulit masažer - Zadržite dopadljivu figuru i tokom zime. Univerzalni masažer sa izmenljivim nastavcima može se koristiti za smanjivanje masnih naslaga na problematičnim mestima ili za relaksionu masažu napetih delova tela. Cena: 4.990 din

Pored ovih, na Internet prodavnici NonStopShop.rs možete pronaći još više od 3.000 proizvoda koji se mogu poručiti online ili putem telefona.

Naručeni proizvodi se dostavljaju na kućnu adresu a plaćanje se može obaviti pouzećem, uplatnicom, virmanom ili platnim karticama. Kompletnu akcijsku ponudu možete pogledati na internet adresi

www.NonStopShop.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.