Pripadnik KPS-a ubio civila u selu Reštane

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik KPS-a ubio civila u selu Reštane

Pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) ubio je danas u jednom kafiću u selu Reštane kod Suve Reke lice čiji su inicijali J.A. iz sela Mušutište, saopšteno je iz KPS-a.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Ubistvo je izvršio narednik KPS-a čiji su inicijali S.Š. u čijoj kući je tokom pretresa zaplenjen pištolj "glok" sa više okvira municije.

Policajac je uhapšen i predat na dalje postupanje nadležnom javnom tužiocu, a policijski inspektorat će više detalja o ovom ubistvu saopštiti naknadno.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pripadnik Kosovske policijske službe UBIO CIVILA u kafiću

Izvor: Blic, 17.Mar.2019

Pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) ubio je danas u jednom kafiću u selu Reštane kod Suve Reke lice čiji su inicijali J. A. iz sela Mušutište, saopšteno je iz KPS-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.