Prijem turista iz Ruske Federacije u vinariji Zvonko Bogdan na Paliću

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 19:54

Prijem turista iz Ruske Federacije u vinariji "Zvonko Bogdan" na Paliću

U ponedeljak, 17. maja 2021, u Vinariji "Zvonko Bogdan" (Kanjiški put 45, Palić), sa početkom u 14:30 časova, biće upriličen prijem dobrodošlice grupi turista iz Ruske Federacije.

Grupu će svačano primiti pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, u prisustvu predstavnika udruženja i projektnog tima "Iz Srbije s ljubavlju" na čiju inicijativu uz pomoć implementacije projekta dolaze prve grupe stranih turista u AP Vojvodinu.

Projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Iz Srbije s ljubavlju" definisan je početkom tekuće godine i objedinjuje tradiciju, kulturu, istoriju i bogatstvo ukusa Republike Srbije, kao i AP Vojvodine i njenih osobenosti, te pruža novu percepciju svih navedenih aspekata naše zemlje, a prevashodno iz perspektive stranog turiste, saopšteno je iz kabineta Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam.

Projekat objedinjuje vinske ture i obilaske seoskih domaćinstava, kroz specijalizovane autorske turističke rute. Nova gastronomska putovanja - master kursevi vina, degustacija sireva, garažnih vina, slepe degustacije, pravljenje ličnih vinskih kupaža, svečane večere u duhu srpske tradicije uz muzičku pratnju, samo su deo ponude koju koncipira projektni tim.

Inicijativa je potekla iz potrebe da se raznovrsnost i bogatstvo gastronomije i vinarstva Srbije i AP Vojvodine što bolje predstavi i definiše kao jedinstven turistički brend.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.