Prijem povodom Sretenja u Beču

Izvor: Blic, 09.Feb.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem povodom Sretenja u Beču

Ambasada Republike Srbije u Austriji i Misija pri međunarodnim organizacijama organizovale su danas posle podne u Beču prijem povodom predstojećeg državnog praznika Sretenje.

Prijemu su se odazvali ambasadori i zamenici, ali i zamenici više od 90 bilateralnih ambasada i misija u Austriji, vojni izaslanici, poslanici bečkog i saveznog parlamenta, predstavnici političkih, kulturnih institucija, austrijskih medija, i srpske dijaspore.

Među gostima bili su diplomatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavnici svih najznačajnih zemalja.

Prijem u svečanoj sali Diplomatske akademije, je počeo himnama Srbije i Austrije, a u nastavku je organizovan koktel.

I ove, kao i ranijih godina, prijem je organizovan zahvaljujući donacijama austrijskih kompanija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEČ: Prijem povodom Sretenja u Ambasadi Srbije!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2018

BEČ - Ambasada Republike Srbije u Austriji i Misija pri međunarodnim organizacijama organizovale su večeras u Beču prijem povodom predstojećeg državnog praznika Sretenje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.