Prijavite se na vreme: Besplatne radionice za nezaposlene

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se na vreme: Besplatne radionice za nezaposlene

Ovo bi moglo mnogima da preokrene život.

U drugoj polovini ovog meseca u Beogradu će biti održane besplatne trodnevne radionice namenjene nezaposlenima između 18 i 30 godina, na kojima će imati priliku da steknu nove lične i poslovne veštine, ključne za zaposlenje.

Kako je navedeno u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavnje, radionice će biti realizovane od 17. do 19. oktobra i od 24. do 26. oktobra.

Radionice, koje se održavaju u okviru projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Coca-Cola podrška mladima", namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, program vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i o tome kako da lakše dođu do željenog posla, navodi se u saopštenju u kom se dodaje da se zainteresovani kandidati mogu prijaviti za učešće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Program se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om, a pokrenut je u maju ove godine.

Raspored radionica u Beogradu, kao i u drugim gradovima u Srbiji, uz druge korisne informacije nalazi se na sajtu www.coca-colapodrška.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.