Izvor: B92, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv policajca

Novi Pazar -- Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava podneo je krivičnu prijavu protiv Dragana Todorovića policajca iz Sandžaka.

Predsednik Odbora Semiha Kačar izjavila je Radiju "Sto plus" da je prijava protiv komandira SUP-a Novi Pazar i saobraćajnog policajca, podneta zbog toga što je on "naneo teške telesne povrede Mahitu Buliću, radniku Oktan-pro".

Bulić je prethodno za taj radio rekao da ga je Todorović u službenim prostorijama "tukao pesnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pendrekom, zbog čega je izgubio svest".

Prema njegovim rečima, Todorović ga je 8. novembra, zbog organizovanja štrajka radnika firme "Oktan pro", koji su blokirali jednu saobraćajnicu, tukao po nalogu vlasnika i direktora preduzeća.

Sekretarijat unutrašnjih poslova u Novom Pazaru saopštio je ranije da je pokrenuo disciplinski postupak protiv Todorovića i udaljio ga iz službe "do okončanja disciplinskog postupka".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.