Izvor: B92, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv Markovog kuma

Požarevac -- Požarevački MUP podneo prekršajnu prijavu protiv Borivoja Tanovića, jer je fizički nasrnuo na "otporaša" Momčila Veljkovića.

Požarevačka policija je saopštila da je protiv Tanovića, inače kuma Marka Miloševića, podnela prekšajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. Policija navodi da je oko juče oko 17.30 došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice u bašti kafea Cvetić. Nakon toga, Tanović je ošamario Veljkovića, a dalji sukob je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sprečila policija.

Povod je, najverovatnije, prepucavanje između Veljkovića i Tanovića poslednjih dana u tabloidima, u vezi s lokalom otpora u Ulici Voje Dulića u Požarevcu, šo je potvrdio i Veljković.

"Neposredan povod bio je moj odgovor na njegove prozivke u listu Kurir, gde je potvrdio da će isterati Otpor iz prostorija i da će da otvori javnu kuću gde će glavni da budu 'otporaši', a sutra sam mu u istom listu odgovorio da i on tu može da bude, da delimo posao - ja ženski deo klijentele da zadovoljim, a on muški", rekao je Veljković za B92.

Prema pravosnažnoj presudi Opštinskog suda u Požarevcu, Otpor ima rok da se do 19. juna iseli iz prostorija zbog neplaćene kirije opštini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.