Prijatelj Slobodana Miloševića - Momčilo Babić novi direktor RFZO

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelj Slobodana Miloševića - Momčilo Babić novi direktor RFZO

Vlada Srbije imenovala je Momčila Babića na mesto direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Bio je blizak sa porodicom Milošević, pomagao je Šešelju dok je štrajkovao glađu u Hagu, ali i aktuelnom predsedniku Nikoliću.

Momčilo Babić, novoimenovani direktor RFZO, je bio direktor Kliničko-bolničkog centra "Bežanijska kosa" i predsednik Saveta univerziteta.Javnost ga pamti i po bliskosti sa Slobodanom Miloševićem i njegovom porodicom devedesetih godina. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je i član Glavnog odbora SPS, gradski sekretar za zdravlje i poslanik.Posle pada Miloševića napustio je stranku. Dugo nije bio politički angažovan, ali se pojavljivao kao lekar Vojislava Šešelja, dok je štrajkovao glađu u Hagu.U žižu javnosti vratio se zahvaljujući brizi o zdravlju predsednika Tomislava Nikolića, kada je štrajkovao glađu.Sada je član SNS.Babić je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a magistrirao je u Moskvi kao stipendista Svetske zdravstvene organizacije.Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.