Pri kraju radovi na putu kod Nove Varoši

Izvor: Blic, 23.Maj.2010, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pri kraju radovi na putu kod Nove Varoši

Preduzeće “Putevi” iz Užica će kao podizvođač krajem maja započeti asfaltiranje 9,5 kilometara duge deonice puta od Užičkog mosta na Uvcu do Nove Varoši, čime će u završnu fazu ući radovi na revitalizaciji jedne od najlošijih deonica magistralnog pravca Beograd – južni Jadran.

Prve količine od ukupno 25.000 tona asfalta biće ugrađene na delu puta od Užičkog mosta do benzinske pumpe i raskrsnice u Kokinom Brodu, kako bi vozači koji neće da čekaju zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radova mogli da nastave put zaobilaznicom preko Pribojske banje i da se u Bistrici opet uključe na magistralu. Radovi će biti okončani do polovine oktobra, a ceo posao koštaće oko 450 miliona dinara.

Dosadašnji projekat poboljšanja kolovoza pretrpeće nekoliko izmena,a najznačajnija je da će kod Suljine česme nadomak grada, na mestu oštre i nepregledne krivine biti podignut most dug oko sto metara. Nadležni u "Putevima Srbije” odustali su od izgradnje treće trake na usponu od doline Zlošnice do gradskog naselja Branoševac, na kome su u zimskim mesecima česti zastoji u saobraćaju zbog uskog kolovoza i više oštrih krivina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.