Prevrnuo se traktor natovaren drvima, lekari pešačili kroz planinu da dođu do teško povređenih (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se traktor natovaren drvima, lekari pešačili kroz planinu da dođu do teško povređenih (FOTO)

Pomoć!

Meštani sela Gornje Grgure pozvali su Hitnu pomoć koja je sa dve ekipe organizovala akciju spasavanja tri osobe koje su zadobile teške telesne povrede kada im se traktor natovaren drvima prevrnuo daleko iznad sela, u planini.

Foto: Blaceinfopress

Kako prenosi blaceinfopress.rs u najbržem mogućem roku, ekipe Doma zdravlja su stigle na mesto nesreće, koje se nalazilo oko pet kilometara iznad poslednje kuće u selu i do koga su zdravstveni radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zajedno sa meštanima, morali da pešače oko jedan kilometar da bi stigli do povređenih.

Na licu mesta im je ukazana medicinska pomoć, a zatim su ih nosilima preneli do sanitetskih vozila, kojima su prebačeni do Doma zdravlja u Blacu i odmah nakon toga do Odeljenja urgentne medicine u Prokuplju.

Foto: Blaceinfopress

U međuvremenu je stigla i ekipa hitne medicinske pomoći iz Kuršumlije, koja je terenskim vozilom uspela da dođe do mesta nesreće i zajedničkim angažovanjem sa kolegama iz Doma zdravlja Blace, zbrinuli povređene na najbolji mogući način.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.