Izvor: Glas javnosti, 12.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presecanje vrpce samo za kamere

KRAGUJEVAC - Sportska dvorana „Park“ u Kragujevcu, koju je pre mesec i po dana, presecanjem crvene trake, „svečano otvorila“ ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković još uvek nije dostupna sportistima.

Saznajemo da još uvek nije izvršen tehnički prijem dvorane tako da sportisti ne mogu ni da treniraju niti na bilo koji drugi način da je koriste.

„Putešestvije“ ove dvorane traje više od pet godina. Kragujevčani su je dobili još 2003. godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je Kragujevac u okviru akcije „Igraj za život - izaberi sport“ dobio titulu „Sportski grad 2003“, a njena izgradnja je odlagana više puta. Konačno, krajem prošle godine dvorana je sagrađena, a gradska uprava je na čelu sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem prvog decembra upriličila i skromnu svečanost kojoj je prisustvovala i ministarka Snežana Samardžić - Marković. Ministarka je još imala priliku i da ubaci loptu u koš, ali je sve ostalo na tome.

Tek kada su se sportski klubovi zainteresovali za raspored termina „korišćenja sale“ u Velikom parku, iz Sportskog centra „Mladost“ je saopšteno da još uvek nije sve gotovo i da sala ne može da otvori vrata sportistima. Komisija bi trebalo da tokom januara obavi tehnički prijem, i tek posle toga preda sportistima na korišćenje. Tehnički prijem trebalo bi da se završi tokom januara, nakon čega će i konačno biti predata sportistima na korišćenje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.