Preplašeni astrolog

Izvor: BKTV News, 09.Feb.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preplašeni astrolog

Preplašeni astrolog predsednici skupštine Srbije Slavici Đukić - Dejanović:
Poštovana gospođo, od kada sam video vašu izjavu da nameravate da raspišete izbore 11. marta 2012. godine nemam više mira.
Pogledao sam sve aspekte poštovana gospođo i apelujem na vas da ne raspisujte izbore na taj dan.
Ne zbog toga što je u Haškom tribunalu ubijen vaš bivši predsednik Slobodan Milošević, baš istog dana, koji od vas napravio to što ste vi danas u političkom smislu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ne. Taj dan takođe je problematičan i zbog drugih aspekata zato odložite za neki dana pre.
Nije stvarno nikakav problem, za vašu pobedu na izborima, što armija ljudi nema pravo na zdravstvenu knjižicu, što su nestašice vakcina za decu, što vaš koleg ministar Nebojša Ćirić šalje dopise sudovima da ne smeju da odlučuju u radnim sporovima u korist radnika čija prava vi inače štitite, što dečiji dodaci kasne, što ponovo u Srbiji nestaje struja, a nema sankcija, nego zamislite pada sneg u sred zime.
Sve je ovo tričarija u odnosu na moć planeta koje se okreću oko zemlje. Nijedan policajac koga vaš šef tera da izađe na -30 napolje u letnjoj uniformi ili kršenje kolekivnog ugovora opet od strane vašeg šefa i ministra policije, ne može se meriti sa gnevom planete Saturn i zlom koja ona može da vam nanese.
Raspisivanje izbora u oči 12.marta takođe je loš aspekt zbog Đinđićeve smrti.
Stvarno nikakav problem nije što se broj narodnih kuhinja u dvostručio od 2008, što smo jedna od najkorunpiranijih država u Evropi, što vaš koalicioni partner u Jagodini kupuje glasove sirotinje dajući im milostinju iz opštinske kase umesto radnih mesta.
Ne bojte se vi za rejting stranke i što je Ju-Es stil pobegao, ili što po toplanama ponestaje mazuta a ne daju energiju za demokratiju ni najEvrpljaninu .
Izradićete vi opet birače samo ako promenite datum,  jer ako ne učinite ovo izbori će se pasti 6.maja.
Ovaj dan pravi problem zato što je veliki pravoslavni praznik a za vas koji slavite Prvi maj kao najveći praznik to je izazivanje gneva Onoga za koga mnogi od vas smatraju da nepostoji. Po delima se vidi da vam je stranka puna ateista.
Znate nema nikakvih problema što direktor Srbija gasa prima ogromnu platu jer ju je zaradio na gubicima svog preduzeća, ili što ste obećali kao stranka završetak koridora 10 pa sada počinjete i koridor 11 jer smo već svi zaboravili da nije završen ovaj 10.
Normalno je da niko ne zna koliko košta most kod Beške jer samo drug Mrka treba da zna 'Di su naši novci.' Šesti maj je hajdučki sastanak i zbog toga naš narod ove vaše postupke može protumačiti kao hajdučiju i zato vas molim raspišite izbore pre.
Neka se padnu na Prvi maj.
Za vas zaštitnike radnika SPS i DS, članove Socijalističke internacionale, to će biti pun pogodak, jer će te tada na urancima moći pečenjem da hranite gladne birače i onda ih sa izletišta terati na biračka mesta.
Bez sumnje glasaće za vas jer će te im zaviti i nešto pečenja za poneti, da prežive i sutrašnji dan, a do sledećih izbora će posle vaše pobede svi sigurno pomreti od gladi ili neke benigne zarazne bolesti.
Modesto Urošević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.