Preminuo Senta Milenković

Izvor: Blic, 28.Feb.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Senta Milenković

Senta Milenković, dugogodišnji telohranitelj Slobodana Miloševića preminuo je danas na VMA, saznaje Blic.

Policijski general u penziji preminuo je oko podneva na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, potvrđeno je za "Blic". U bolnici je bio oko dva meseca.

Senta je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratilac i njegova verna senka. Milenković je postao poznat javnosti kada je na pomenu 600. godina od Kosovskog boja, statirao iza leđa tadašnjeg šefa države, Slobodana Miloševića s rukom na oružju.

Stajao je uz Miloševića i na Gazimestanu 1989. godine, na samom početku njegovog uspona na političkoj lestvici Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI TELOHRANITELJ SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Preminuo Senta Milenković

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016

BEOGRAD - Senta Milenković, dugogodišnji telohranitelj Slobodana Miloševića preminuo je danas na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu...Policijski general u penziji je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratilac i njegova verna senka...Milenković je postao poznat javnosti kada je na pomenu...

Nastavak na Kurir...

Preminuo Slobin telohranitelj, Senta Milenković

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2016

Senta Milenković, dugogodišnji telohranitelj Slobodana Miloševića preminuo je u nedelju na VMA...Policijski general u penziji preminuo je oko podneva na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. U bolnici je bio oko dva meseca...Senta je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratilac i njegova verna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.