Izvor: RTS, 18.Sep.2021, 11:53

Preminuo Mileta Radojević, savetnik ministra prosvete za verska pitanja

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je preminuo Mileta Radojević, savetnik ministra zadužen za verska pitanja.
Mileta Radojević je prethodno radio kao direktor Kancelarije za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama.

"Pridružio se našem timu i svakodnevno predano i odgovorno radio na unapređenju verske nastave, promociji talenata i nadarenih učenika, studenata i naučnika i očuvanju srpskog identiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i tradicije", saopštilo je Ministarstvo prosvete.
Zahvaljujući Radojeviću, kako se dodaje, Ministarstvo je uspostavilo nagradu za istaknute pojedince.
"Ministar Branko Ružić i njegovi saradnici sa tugom se opraštaju od svog dragog, vedrog i pažljivog kolege", piše u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Preminuo savetnik ministra prosvete Srbije

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2021

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da je umro savetnik ministra zadužen za verska pitanja Mileta Radojević.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.