Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 15:32

Preminuo Aleksandar Vasić, bivši predsednik Saveta RRA i jedan od urednika na TV Pinku

Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini, saopštila je danas TV Pink.
Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za jugoslovenske književnosti i opštu književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Radio je kao novinar i urednik u brojnim časopisima i elektronskim medijima.
Vasić je bio jedan od urednika na Radio Indeksu, a potom i predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije.
Bio je i urednik i voditelj političke emisije "Pravac" na TV Pink.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Preminuo Ljubomir Marković, predsednik Saveza udruženja potomaka ratnika Srbije 1912-19220

Izvor: RTS, 17.Maj.2021

U Beogradu je u 84. godini iznenada preminuo Ljubomir Ljuba Marković, pukovnik u penziji, dugogodišnji predsednik Saveza udruženja potomaka ratnika Srbije 1912-1920. . Ljubomir Marković, rođen je 30.oktobra 1937. godine u selu Lještansko kod Bajine Bašte..Nakon završene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.