Preminula beba rukometaša Nedeljka Jovanovića

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula beba rukometaša Nedeljka Jovanovića

Prevremeno rođena beba rukometaša Nedeljka Jovanovića preminula je u noći između utorka i srede u Ginekološko-akušerskoj klinici Višegradskoj.

Beba je rođena u 22. nedelji sa svega 600 grama, a kako prenose mediji, lekari su dali sve od sebe kako bi dete održali u životu, reanimirali su je, ali u tome ipak nisu uspeli.

Verenica rukometaša je zbog komplikacija i pobačaja koji joj je pretio u petak prošle nedelje iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Višegradsku. I pored sve terapije koju je dobila, prevrmeni porođaj je krenuo tokom noći u nedelju.

Tada je i počela drama, kada je rukometaš Jovanović došao do porodilišta, pokušao da razvali vrata, a kada je uspeo da uđe, vikao je i krivio lekare. Čak je ušao i u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

On je lekare nazivao pogrdnim imenima i okrivio ih da su mu ubili dete.

Zbog toga je danas Nedeljko Jovanović bio saslušan u policiji. On je priznao da je pogrešio i sve vreme se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče.

Tvrdio je da mu je život deteta i supruge bio najvažniji, pa je zato tako odreagovao.

Tragedija u Čenti: Žena nastrdala u sudaru automobila i kamiona

Policija će izveštaj predati Tužilaštvu, koje treba da proceni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Izazvao incident u Kliničkom centru: Uhapšen sin Sinana Sakića

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.