Preminula baka Milka: Punih osam godina je čuvala decu Donalda Trampa

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula baka Milka: Punih osam godina je čuvala decu Donalda Trampa

Milka Milisavljević koja je svojevremeno čuvala decu američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je u 85. godini u KBC “Zvezdara”, nakon kraće bolesti, javili su beogradski mediji.

Milka je preminula u svom stanu u Grockoj, gde je živela poslednjih 15 godina, otkad se vratila iz Amerike. Tek kada je Tramp pobedio na izborima ona je otkrila da je nekada čuvala decu novog predsednika SAD.

Milka Milisavljević će biti sahranjena u subotu na groblju u Grockoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Iza sebe je odstavila dvojicu sinova koji žive u Americi i unučiće.

Prema njenim rečima za Trampa je radila osam godina, a on ju je, kako kaže gledao kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

"Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače volela sam mnogo njegovu decu, i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas ", rekla je Milka.

Baka Milka je ranije rekla i da je Tramp oduvek voleo srpski narod.

ODLAZAK LEGENDE! Preminula čuvena glumica! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.