Premijerka Srbije: Idem u Istanbul, da podržim naše košarkaše u finalu!

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Srbije: Idem u Istanbul, da podržim naše košarkaše u finalu!

Finale!

Premijerka Ana Brnabić prisustvovaće večeras finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u košarci između Srbije i Slovenije u Istanbulu.

"Večeras idem na utakmicu da podržim naše košarkaše, život se nastavlja normalno i ljudi imaju pravo da šetaju i mi smo im to pravo, kao vlada, obezbedili i obezbeđivali od 2014. godine", rekla je Brnabić koja danas prisustvuje Paradi ponosa u Beogradu.

"Srbija poštuje različitosti, moja poruka je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vlada Srbije tu za sve građane, dobro je da možemo da imamo različite stvari. Danas je predsednik Republike na saboru u Tršiću, deo Vlade je tamo, a deo ovde - sve je to Srbija", istakla je Brnabić.

Košarkaška reprezentacija Srbije boriće se danas za zlatnu medalju u finalu Evropskog prvenstva u Turskoj protiv reprezentacije Slovenije. Ukoliko srpska reprezentacija pobedi u ovom meču popeće se na pobedničko postolje prvi put posle 16 godina.

Utakmica počinje u 20.30 časova.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.