Predstavnici PSS-BK položili venac ispred ambasade Rusije i odali počast stradalima u Kemerovu

Izvor: BKTV News, 28.Mar.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici PSS-BK položili venac ispred ambasade Rusije i odali počast stradalima u Kemerovu

Predstavnici Pokreta snaga Srbije –BK položili su danas venac ispred ambasade Rusije u Beogradu povodom tragično nastradalih u tržnom centru u Sibiru.

„To što su u tržnom centru u Sibiru nastradale 64 osobe medju kojima je na žalost 41 dete je velika nesreća i tuga za naše prijatelje u Ruskoj Federaciji i mi smo polaganjem venaca izrazili svoje saučešće bratskom narodu“, kazala je Milanka Karić pre upisivanja u knjigu žalosti u ambasadi Rusije.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je dodala da je za veliku osudu to što su izlazi za slučaj opasnosti u tržnom centru u Kemerovu, kako su javili mediji, bili blokirani i da se još jednom pokazalo da ljudska nebriga, nerad i nepažnja mogu da nanesu veliku štetu i bol svima.

Foto:BKTVNews

Dve bioskopske sale u ruskom tržnom centru „Zimska višnja“ na četvrtom spratu usled požara su propale na treći sprat, a vatrogasci i specijalne ekipe pokušavali su da lokalizuju požar i spasu zarobljene posetioce u nedelju 26. marta preko 17 sati.

Pojedini ruski mediji javili su, takodje,  da je radnik obezbedjenja isključio alarm u tržnom centru i da već ima uhapšenih u Kemerovu zbog propusta.

U Rusiji je danas dan žalosti povodom nastradalih u Kemerovu.

 

 

 

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.