Izvor: RTS, 01.Jul.2022, 13:36

Predstavnica OEBS-a za slobodu medija posetila RTS

U razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom Informativnog programa Tereza Ribeiro interesovala se za funkcionisanje i finansiranje javnog servisa u Srbiji.
Tokom posete Beogradu predstavnica OEBS-a za slobodu medija Tereza Ribeiro posetila je Radio-Televiziju Srbije gde je razgovarala sa glavnim i odgovornom urednikom Informativnog programa Nenadom Lj. Stefanovićem.

Predstavnicu OEBS-a zanimalo je da li javni servis ima stabilno i nezavisno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finansiranje, kako sprovodi svoju ulogu u društvu, kakva je organizaciona struktura, ali i sa kojim izazovima se susreće.

Tereza Ribeiro je peti predstavnik OEBS-a za slobodu medija od kako je ovo telo osnovano, a pre toga je bila na značajnim funkcijama u Portugaliji, u ministarstvu spoljnih poslova i medijskim institutima i organizacijama.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.