Predlog da Lola Đukić, Novak Novak i Aleksandar Tijanić dobiju ulicu

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog da Lola Đukić, Novak Novak i Aleksandar Tijanić dobiju ulicu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da postoje predlozi da Radivoje Lola Đukić, Novak Novak i Aleksandar Tijanić dobiju ulice u Beogradu.
Goran Vesić je naveo da je vreme da ulice dobiju i Miroslav Radojčić, Bogdan Tirnanić, Predrag Milojević, preneo je Beoinfo.
"Ulicu treba da dobije i Novak Novak, Radivoje Lola Đukić, to je naš dug prema njima. Imamo predlog da i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tijanić dobije ulicu. Mislim da treba da omogućimo da se ljudi sećaju svih onih ličnosti koje su na bilo koji način obeležile ovo vreme", rekao je Vesić gostujući na Televiziji Hepi.
Zamenik gradonačelnika je najavio da će se na predstojećoj sednici Skupštine grada naći odluka o podizanju spomenika Diani Budisavljević, koja je spasila nekoliko hiljada srpske dece iz logora u Jasenovcu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.