Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Avg.2023, 12:07

Gradonačelnik Đurić: Radovi će biti gotovi pre zakazanog roka, od januara vrtić na Grbavici spreman za 225 najmlađih sugrađana (FOTO)

NOVI SAD – Danas je dan građevinara u Novom Sadu obeležen na Grbavici na izgradnji novog objekta Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo”, na uglu Miše Dimitrijevića i Kola srpskih sestara. Obilasku radova prisustvovali su gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i predsednik Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada Josip Modić. Gradonačelnik Đurić je svim građevinskim radnicima čestitao […]
Vest Gradonačelnik Đurić: Radovi će biti gotovi pre zakazanog roka, od januara vrtić na Grbavici spreman za 225 najmlađih sugrađana (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Deca u novom vrtiću na Grbavici od januara sledeće godine

Izvor: Radio 021, 08.Avg.2023

Izgradnja vrtića u Miše Dimitrijevića biće završena u oktobru, dva meseca pre prvobitnog roka, te će deca krenuti u zabavište od januara 2024. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.