Izvor: TangoSix.rs, 20.Jan.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praksa za studente Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta u Er Srbiji

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) u saradnji sa Mašinskim i Elektrotehničkim fakultetom organizuje šestomesečnu praksu za studente završnih godina i master studija. Rok za prijavu je 22. januar.
Mašinski fakultetStudenti Mašinskog fakulteta se mogu prijaviti za odeljenja – tehniku, letačko operativni inžinjering, sektor za bezbednost i usklađenost.
Kao uslovi za prijavu navode se:
– studiranje na modulu za Vazduhoplovstvo
– napredni >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << nivo korišćenja „MS Office“ paketa (za sva odeljenja) i „Adobe Acrobat“ (samo za operativni inžinjering)
– tečno govorenje engleskog jezika
Zainteresovani studenti treba da pošalju prijavu i CV  profesoru dr Časlavu Mitroviću na adresu cmitrovic@mas.bg.ac.rs.
U prijаvi kandidati treba da navedu u kom odeljenju žele dа obаvljаte stručnu prаksu. O prijemu i terminimа odlučiće menаdžment kompаnije Er Srbija u sаrаdnji sа profesorimа Kаtedre zа vаzduhoplovstvo i dekаnom Mаšinskog fаkultetа, saopšteno je sa ovog fakulteta.
Elektrotehnički fakultetZa studente Elektrotehničkog fakulteta stručna praksa moguća je samo u sektoru tehnike.
Uslovi su:
– napredni nivo korišćenja „MS Office“ paketa
– tečni izgovor engleskog jezika
Zainteresovani studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo i broj indeksa na adresu prodekanzanastavu@etf.rs sa naslovom „Air Serbia praksa u sektoru tehnike“, saopštio je Elektrotehnički fakultet.
Praksa je deo programa Er Srbije „Mladi na prvom mestu“.  U okviru njega potpisan je memorandum o saradnji sa Ekonomskim, Saobraćajnim, Elektrotehničkim i Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Vazduhoplovnom akademijom.
Program osim prakse obuhvata predavanja, radionice, periodične organizovane posete kompanij, rad na projektu, pisanje naučnih i diplomskih radova uz mentorstvo zaposlenog u kompaniji.
The post Praksa za studente Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta u Er Srbiji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.