Izvor: RTS, 12.Jan.2021, 12:58

Poziv dobrovoljnim davaocima, hitno potrebne A i 0 negativne krvne grupe

Zbog situacije sa koronavirusom, manje je dobrovoljnih davalaca krvi.
Iz Instituta za transfuziju saopštavaju da su hitno potrebni davaoci A negativne i 0 negativne krvne grupe.
Građani krv mogu da daju u Institutu za transfuziju krvi Srbije u Ulici Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19 časova, a subotom od 8 do 15 časova.
Krv se može dati i u Urgentnom centru u Beogradu radnim danima od 10 do 15 časova, Službi za transfuziologiju krvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << KBC Zemun, Vukova 9, radnim danima od 7 do 17 časova i Institutu za transfuziologiju i hemobiologiju VMA, Crnotravska 17, radnim danima od 7.30 do 14.30 časova.
Mobilne ekipe Instituta za transfuziju u okviru zimske kampanje organizuju dobrovoljno davanje krvi širom Srbije, a lokacije se mogu pronaći na sajtu Instituta – nbti.org.rs.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.