PozitivNI – kao nekad

Izvor: Studnel.com, 26.Maj.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PozitivNI – kao nekad

Ulica koja je tokom osamdesetih i devedesetih obeležila život većine mladih Nišlija ponovo će postati centar zanimljive gradske atmosfere. Festival koji se održava u okviru Meseca turizma biće održan na prostoru od raskrsnice sa Ulicom Koste Stamenkovića do raskrsnice sa ulicama Mije Petrovića i Nikole Pašića. Na više od 40 punktova okupiće se slikari, muzičari, sportisti, zabavljači, glumci, animatori, lutkari, glumci, plesne grupe.
Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << 10 do 19 sati građane će zabavljati štulari, žongleri, ulični svirači, a biće organizovana i berza ploča i izložba starih nosača zvuka – gramofona, kasetofona, džuboksa. U toku popodneva nastupaće niški kaver bendovi, a muziku će puštati i originalna postavka di-džejeva iz kultnog Muzičkog kluba. Od 19 do 1 sat iza ponoći publiku će zabavljati tribjut bendovi grupa EKV, The Beatles i Queen.
Muzičari, sportisti, zabavljači i drugi zainteresovani koji žele da budu deo festivala mogu se prijaviti za učešće slanjem mejla na adresu: festivalpozitivni@gmail.com.

festivaldusanova ulicanispozitivnimesec turizmamuzika 80ihmuzika 90ih

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.