Požar u novosadskom vrtiću!

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u novosadskom vrtiću!

Požar u vrtiću "Vila" u Novom Sadu. Na sreću, deca nisu povređena...

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Pripadnici Vatrogasne brigade u Novom Sadu danas su brzo ugasili požar u vrtiću "Vila", a nijedno dete nije povređeno, rečeno je Tanjugu u Vatrogasnoj brigadi.

Hitna pomoć je ukazala medicinsku pomoć jednoj radnici vrtića, koji se nalazi u Ulici Vojvođanskih brigada, u centru grada.

Vatrogasci su intervenisali sa četiri vozila nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posle 11 časova, a požar je ubrzo ugašen.

Vatra je izbila u kuhinji tog vrtića, koja je fizički odvojena od prostora u kome borave deca.

Požar u vrtiću na Novom Beogradu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u vrtiću u Novom Sadu, nema povređene dece!

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017

Vatrogasci intervenisali sa četiri vozila!..Pripadnici Vatrogasne brigade u Novom Sadu danas su brzo ugasili požar u vrtiću "Vila", a nijedno dete nije povređeno, rečeno je Tanjugu u Vatrogasnoj brogadi...Hitna pomoć je ukazala medicinsku pomoć jednoj radnici vrtića, koji se nalazi u Ulici Vojvođanskih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.