Povređen radnik u fabrici Milan Blagojević

Izvor: Mondo, 10.Okt.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen radnik u fabrici "Milan Blagojević"

Jedan radnik fabrike "Milan Blagojević Namenska" u Lučanima lakše je jutros povređen tokom rada na presovanju proizvoda.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

To je rečeno Tanjugu u toj fabrici.

Povređeni je odmah prevezen u bolnicu u Čačku, gde mu je ukazana medicinska pomoć, a prema rečima dežurnog lekara, radi se o lakšim povredama mekog tkiva.

"Radnik je primljen na odeljenje hirurgije sa lakim telesnim povredama, opšteg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je dobrog stanja i ima povrede mekih tkiva", kazala je portparolka Opšte bolnice u Čačku Biljana Kočović.

Stručna komisija, koju je odmah formirao direktor fabrike, pregledala je snimke i uočila, kako navode, da radnik nije poštovao propisanu proceduru.

Incident se dogodio jutros u 07.45 tokom procesa rada u pogonu raketnog goriva.

U ovoj fabrici se proteklih godina dogodilo više nesreća.

Eksplozija u vojnoj fabrici, povređeni radnici!

TEŠKO POVREĐEN RADNIK: Opet nesreća u Namenskoj

CRNA STATISTIKA:Sve nesreće u namenskoj industriji

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.