Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 10:15

Potvrđen još jedan slučaj malih boginja: Većini obolelih jedna stvar zajednička, raste interesovanje za MMR vakcinu

Potvrđen je još jedan slučaj malih boginja – obolelo je jednogodišnje dete koje je nevakcinisano i koje je bilo u Rumuniji. Tako se broj obolelih povećao na 17, 14 u Beogradu gde je i prijavljena epidemija, a troje u Vojvodini. Pooštrene su mere epidemiološkog nadzora. Stručnjaci pozivaju roditelje da vakcinišu decu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAGLO PORASLO INTERESOVANJE ZA MMR VAKCINU: Većini obolelih od malih boginja jedna STVAR je zajednička

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024

Roditelji se javljaju domovima zdravlja..Potvrđen je još jedan slučaj malih boginja - obolelo je jednogodišnje dete koje je nevakcinisano i koje je bilo u Rumuniji. Tako se broj obolelih povećao na 17 - 14 u Beogradu gde je i prijavljena epidemija, a troje u Vojvodini. Pooštrene su mere epidemiološkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.