Potresne scene na sahrani hirurga koji je pucao na glumicu, pa presudio sebi!

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresne scene na sahrani hirurga koji je pucao na glumicu, pa presudio sebi!

"Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana..."

Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Glavna glumica popularne serije iznenada preminula, sve vreme je krila da je smrtno bolesna!

Nad grobom govori prijatelj, sa kojim se Srđan družio više od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 20 godina, načelnik Stepić s VMA: "Došli smo danas da ispratimo oca, rođaka, prijatelja... Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana. Dragi Srki, pamtićemo te po pažnji i brizi, prijatellja, porodice, kolega. Dragi Srki, pamtićemo te kao veselog i šaljivog čoveka, koji je znao da se povuče u sebe. Ali i kao čoveka koji je bio revnosan porodici. Nije bilo teško smisliti rečenice o tebi. Dragi Srki, počivaj u miru, na sigurnom jesi, ali si nas prerano napustio", izustio je vidno potresen njegov drug.

Užas na Dedinju! Hirurg pucao na mladu glumicu, pa izvršio samoubistvo

Sanduk je spušten u porodičnu grobnicu, u kojoj počivaju Srđanovi otac i majka.

Kada su se svi povukli, deca su ljubila spomenik i plakala gotovo naglas. Prišla im je jedna žena zagrlila ih i prošupatala: "Nosio vas je u srcu, za vas je živeo, držite se..."

Ranjena glumica svojom izjavom zaprepastila javnost!

Cenjenom hirurgu nije služeno opelo, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.

Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu. Na sreću, njoj je metak samo okrznuo čelo i trenutno se uspešno oporavlja na VMA, odakle bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da bude puštena u toku sutrašnjeg dana.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.