Potraga: Rešen još jedan nestanak

Izvor: B92, 17.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga: Rešen još jedan nestanak

Beograd -- Ekipa emisije Potraga rešila još slučaj nestanka Arijane Vujatović iz Pančeva, kojoj se pre sedam godina izgubio svaki trag.

Arijana Vujatović se poslednji put čula s majkom u junu 2002. godine i od tada joj se izgubio trag. Pošto je Arijana eksperimentisala s narkoticima, njena majka se plašila da je možda oteta ili prodata, pa je nestanak prijavila i policiji i nevladinoj organizaciji Astra koja se bori protiv trgovine ljudima.

Posle sedam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezuspešnog traganja, Arijanina majka zamolila je za pomoć ekipu Potrage, koja je priču o nestanku Arijane objavila pre nedelju dana. Samo četiri dana kasnije 27- godišnja Arijana javila se Potrazi, a potom je razgovarala i sa svojom majkom.

Arijana i njena majka dogovorile su se da je majka poseti u Italiji čim to bude moguće. Više o ovoj priči gledajte večeras u 21 sat u emisiji Potraga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.