Potpuni vremenski haos kod Prijepolja! Oluja, munje i grad - grom spalio kuću, izbio požar!

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuni vremenski haos kod Prijepolja! Oluja, munje i grad - grom spalio kuću, izbio požar!

U okolini Prijepolja u naselju Orovac desetak kilometara od grada od udara groma zapalila se kuća.

Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice nalaze se na licu mesta i gase požar. Kako "Novosti" saznaju od komandira te jedinice Vujadina Kovačevića, radi se o manjoj kući u kojoj niko nije stanovao.

Jako nevreme, praćeno grmljavinom, kišom i gradom zahvatilo je okolinu Prijepolja. Od udara groma, kako se pretpostavlja zapalila se kuća brvnara u naselju Orovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
"Vatrosna ekipa nalazi se na terenu i pokušava da sanira požar. Radi se o manjoj drvenoj kući, sumnjamo da je požar izazvao udar groma", ističe Kovačević.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Bujični potoci načinili su manja oštećenja na putnoj infrastrukturi, dok su štetu pretrpela i poljoprivredna domaćinstva i malinjaci.

Protivgradna raketa pala tik do škole u Kuršumliji! Stravičan projektil proleteo pored učenika, i dalje goreo dok je bio na zemlji! (VIDEO)

Podsetimo, stravično nevreme zahvatilo je juče Srbiju, a grom je tako]e jednu kuću u selu Erčage kod Ivanjice spalio do temelja.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.