Izvor: Danas, 03.Jun.2023, 02:43

Poštovana i draga publiko

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć na TV Prva opservirao je na sebi svojstven način reči glumca Nikole Koje, a u Beogradskom dramskom pozorištu, takođe sinoć, pre izvođenja predstave, glumac Aleksandar Radojčić je stajao zajedno sa svojim kolegama na sceni čitajući Proglas, koji su zajedno napisali Glumačka organizacija Srbije i Udruženje dramskih umetnika Srbije u okviru akcije “Odbrana glumaca”.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Proglas glumaca pročitan i u Narodnom pozorištu, BDP i Madlenianumu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2023

Proglas Glumačke organizacije Srbije i Udruženja dramskih umetnika Srbije povodom učestalih napada na glumce pročitan je sinoć nakon predstava i u Narodnom pozorištu, Madlenianumu i u Beogradskom dramskom pozorištu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.