Postignut dogovor na Matematičkom fakultetu

Izvor: RTS, 05.Okt.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut dogovor na Matematičkom fakultetu

Nakon postignutog dogovora sa upravom Matematičkog fakulteta nastava se, od danas, odvija po utvrđenom rasporedu. Formira se komisija koja će rešavati studentske zahteve.

Nastava na Matematičkom fakultetu od danas će se odvijati po utvrđenom rasporedu, pošto su studenti i profesori postigli dogovor.

Formiraće se komisija koju će činiti i studenti i profesori, a koja će rešavati studentske zahteve.

Predstavnici Studentskog parlamenta pomagaće kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji spremaju ispite potrebne za upis godine, kao i brucošima da se lakše snađu na početku studija.

Kako zbog havarije na električnim instalacijama ne rade serveri i sajt fakulteta, ispite studenti mogu da prijave danas, potvrđeno je RTS-u na Matematičkom fakultetu Beogradskog univerziteta.

Uprava Matematičkog fakulteta, posle protesta studenata, odobrila je akademcima ispitini rok za 7. oktobar.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.