Izvor: Danas, 15.Apr.2023, 06:59

Posle pedeset godina: Kako je „Leptirica“ prestravila generacije i ponela titulu najstrašnijeg domaćeg filma?

Pre pedeset godina, te davne 1973. svoju televizijsku premijeru je imao film Đorđa Kadijevića, "Leptirica". Mnogim ljudima sa ovih prostora je to bio prvi horor film koji su pogledali i mnogima je ostao u pamćenju kao najstrašniji domaći film, a za neke je on jednostavno "najstrašniji film ikada".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Posle pedeset godina: Kako je „Leptirica“ prestravila generacije i ponela titulu najstrašnijeg domaćeg filma?

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Apr.2023

Željko Bošnjakovićdanas 06:58. . Foto: Printscreen/YouTube. Pre pedeset godina, te davne 1973. svoju televizijsku premijeru je imao film Đorđa Kadijevića, „Leptirica“. Mnogim ljudima sa ovih prostora je to bio prvi horor film koji su pogledali i mnogima je ostao u pamćenju kao najstrašniji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.