Posle hladnog jutra, danas sunčano, temperatura do 19 stepeni

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2017, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle hladnog jutra, danas sunčano, temperatura do 19 stepeni

Dobro se obucite!

U Srbiji će danas tokom jutra biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazom i maglom, a preko dana pretežno sunčano i toplije.

Vetar u većem delu slab, zapadni, u planinskim predelima istočne Srbije umeren do jak, tokom dana u slabljenju, saopštio je RHMZ. Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 16 do 19 stepeni.

U narednom periodu očekuje se promenljivo vreme s čestim prolaznim naoblačenjima s kišom, na planinama sa snegom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uz količinu padavina koja će biti značajno manja u odnosu na prethodne dane.

Za vikend se očekuje novo naoblačenje, dok će u nedelju doći do kratkog porasta temperature. Međutim, početkom naredne sedmice uslediće novo zahlađenje s kišom i jakim severozapadnim vetrom, na planinama sa snegom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: Press, 26.Okt.2017

Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 16 do 19 stepeni. . Foto: Telegraf.rs. U Srbiji ujutru hladno, ponegde slab prizemni mraz i magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano i toplije...Vetar u većem...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.