Poskupeo gradski i prigradski prevoz prevoz u Valjevu

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupeo gradski i prigradski prevoz prevoz u Valjevu

VALJEVO - Gradski prevoz u Valjevu, uz saglasnost lokalnih vlasti, od juče je skuplji za 25 odsto dok u prigradskom saobraćaju to povećanje iznosi 12 odsto. Cena karte u jednom pravcu u gradskom saobraćaju u Valjevu povećana je sa 40 na 50 dinara.

"Potrebnu saglasnost za povećanje cena od 1. juna u gradskom i prigradskom saobraćaju dobili smo od Gradske uprave Valjeva. Bili smo prinuđeni, iako nerado, da cene povećamo, jer je došlo do povećanja goriva i svega ostalog što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << neophodno za normalan i bezbedan prevoz putnika", rekao je Dejan Lukić, direktor profitne organizacije beogradske "Laste" u Valjevu.

Pored "Laste", prevoz u prigradskom i gradskom saobraćaju povećalo je i saobraćajno preduzeće "Evropa bus", čije usluge Valjevci koriste.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.