Izvor: Danas, 07.Jul.2023, 06:36

Poseduje partijsku knjižicu, bio kandidat za poslanika, radio u žandarmeriji: Ko je dr Nenad Bjelica, novi v.d. direktor Klinike „Laza Lazarević“?

Nakon što je na zahtev zaposlenih "ozloglašena" dr Ivana Stašević Karličić smenjena sa čela Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", Vlada Srbije na jučerašnjoj sednici na to mesto imenovala je dr Nenada Bjelicu, specijalistu psihijatrije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Nadamo se da ćemo naći mir“: Kako su zaposleni u „Dr Lazi Lazareviću“ primili vest o imenovanju novog direktora i da li je njihov štrajk okončan?

Izvor: Danas, 07.Jul.2023

Štrajk zaposlenih u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Larević" nije završen, prošireni zahtevi zaposlenih su već definisani, a prva fotelja te zdravstvene ustanove spremna je da u nju sedne dr Nenad Bjelica, novi v.d. direktora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.