Posađeno 412 platana

Izvor: Danas, 17.Nov.2010, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posađeno 412 platana

U Bulevaru kralja Aleksandra ekipe JKP Zelenilo Beograd do sada su posadile 412 platana. Ostale su još tri sadnice koje će narednih dana naše ekipe posaditi u Bulevaru kod broja 280 - rekla je za Danas Gordana Miljojković iz Zelenila uz napomenu da će se sadnja odvijati u skladu sa vremenskim uslovima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Završava se sadnja platana u Bulevaru

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 17:01

U Bulevaru kralja Aleksandra danas će biti zasadjena poslednja tri stabla platana, čime će biti završena sadnja drvoreda od 415 stabala...Zadnja tri platana biće posadjena sa desne strane Bulevara, na broju 282, u blizini kafane "Lipov lad", rekla je tehnički koordinator JKP "Zelenilo Beograd"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.