Izvor: TangoSix.rs, 04.Dec.2020, 09:01

Portal EX-YU Aviation News pokreće svoj premium newsletter

Jedan od najčitanijih i najuticajnijih domaćih sajtova koji se bavi izveštavanjem i analizama o komercijalnom avio-saobraćaju EX-YU Aviation News pokreće svoj prvi plaćeni proizvod.
Kako je objavljeno na sajtu, pokrenuće plaćeni nedeljni newsletter počevši od 6. decembra sa ekskluzivnim vestima iz avio-industrije iz bivše Jugoslavije zajedno sa analizama tržišta, intervjuima, poslednjim statistikama, trendovima i podacima za 9,99 evra mesečno.
Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << se pretplatiti klikom na link ovde.
Kao što većina Tango Six čitalaca već sigurno zna, EX-YU Aviation News je najdetaljniji izvor za „airline business“ deo vesti iz vazduhoplovne industrije regije i uz hrvatski Avioradar, slovenački Sierra5 i naravno Tango Six predstavlja jedinu lokaciju gde možete dobiti dnevnu dozu kvalitetnog i aktuelnog „avio-sadržaja“.
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.
The post Portal EX-YU Aviation News pokreće svoj premium newsletter appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.