Izvor: Blic, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična sigurnost

Porodična sigurnost

Porodično osiguranje predstavlja jednostavan, dobrovoljan i izuzetno povoljan način osiguranja građana jer se plaća mesečno, preko uplatnica za komunalne usluge. Ovim programom osiguranja građani i članovi njihove porodice osigurani su od posledica nesrećnog slučaja: u slučaju povreda koje za posledicu imaju invaliditet (visina obeštećenja zavisi od vrste i težine povreda), troškova hirurških intervencija, smrti usled nezgode i prirodne smrti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ovom programu osiguranja do sada se priključilo više od 180.000 stanovnika Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Niša, Čačka i Užica, a u planu je i proširenje na druge gradove Srbije.

Porodično osiguranje važi 24 sata dnevno, tokom cele godine, na bilo kom mestu. Sklapa se za sve članove domaćinstva uplatom prve mesečne rate osiguranja, bez obzira na godine starosti. Naredne mesečne premije porodičnog osiguranja plaćaju se kroz uplatnice za komunalne usluge u svakom od navednih gradova. Osiguranjem su obuhvaćeni svi članovi jednog domaćinstva, prema spisku stanara, kao i podstanari i korisnici stana.

Isplata odštetnih zahteva vrši se nakon kompletiranja odštetnog zahteva, u roku od pet radnih dana, a kao dokaz služi uplatnica o redovnom plaćanju.

Pišite, predlažite, naši stručnjaci će vam odgovoriti:

E-mail: redakcija@blic.co.yu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.